2010. augusztus 19., csütörtök

Goldenblog 2010

Nahát, ötödik lett a Tokyo Reloaded az idei Goldenblog "helyi érték" kategóriában, sugui ja nai?! ez azért nem olyan rossz, örülünk neki...!

A zsüri szerint a Tokyo Reloaded "Furcsa párbeszédek, vicces vagy éppen megindító történetek, nyelvleckék, pillanatképek japánból egy magyar szemével, nem csak japán rajongóknak.", hát jó, remélem mindenki rendesen tanulja a leckét, mert holnap kedvencszó-dolgozatot iratok! vagy ha nem, hát legalább megindul és röhög, felváltva, ebben a sorrendben, mert azt én nem szeretem, ha az olvasó nagyon belelovallja magát ebbe vagy abba, mi itten távlatot adunk kéremszépen mindennek! A lényeg az, hogy úgy tünik, másoknak is tetszik az, ami nekem, mert be kell vallanom, hogy néha én is olvasgatom a Reloadedet, és egész jól szórakozom rajta, ha meg mégsem, akkor belejavítok, ezt csinálja valaki utánam Dosztojevszkijjel, höhöhö.

Félretéve az éretlen viccelődést; tényleg köszönöm azoknak, akik minden toborzás nélkül, csak úgy, önszántukból ránk szavaztak. És ezúton ajánlom figyelmetekbe a többi Top Ten-t is, személyes kedvencem Bangkok Charlie, akit már régóta figyelek, de van még sok más érdekes is, nem utolsósorban persze a győztes, Tinkmara Amerika-blogja, akinek ezúton, még 1X, sok szeretettel.

No, de akkor kezdődjenek újra a dolgos blognapok, lehet már lájkolni is, amennyiben valaki nem bírja fékezni magát, meg persze követni és beledumálni, ahogy eddig. TTT; Toljuk Tovább Tokyóból.

6 megjegyzés: