2010. szeptember 16., csütörtök

Fashion's Night Out

Kyotoban a pénzért, Osakában a ételekért, a Tokyóban pedig a divatért vannak megőrülve szól a japán közmondás, és minekutána a bennszülötteket legjobban ünnepeiken keresztül lehet megismerni, mi is lenne erre jobb alkalom, mint minden tokyói ünnepek legszentebbike, a Divat Ünnepe? Szombat este éjfélig és néhol még tovább is, nyitva voltak az üzletek, nem csak itt, de NYC, London, Párizs, Sydney és még jó néhány más város is csatlakozott a Vogue magazin iniciatívájához, ami idén lett másodjára megrendezve.


















A nép tehát hömpölyög, mulat és vásárol Omotesandó főutcáján, Prádából ki és Issey Miyakéba be, keresztül a Dioron, át Marc Jacobson, körülöttünk dizájner táskák, cipők, öltönyök és topok lógnak és hevernek, a menetelés sikerének mértékegysége az ingyenpezsgő ejnye no, lehet, hogy nem kellett volna előtte sörözni! és a lányok telefonszáma, közben villan a vaku, sikál a DJ és életre kelnek a kirakati próbababák, mi pedig vonulunk tovább, rendületlen, a gyönyörű ruhák, über-divatos fiúk, ismeretlenül is mosolygó lányok és szép transzvesztiták között, boldogan, de mégis örökké éhesen, hiszen minden és mindenki még ma este sem lehet a miénk.


-------------------------------------


I LOVE I HATE ingyenpezsgő, ha fröccsen



















Brand Awareness

















Michael és udvarhölgyei

















DJ Who?

















The Girl in the Window















Glamour















Vonulunk, rendületlen
















(Fotók vegyesen az idei és tavalyi Fashion's Night Out Tokyóról)


2 megjegyzés:

  1. Föl nemfogom, hogy miért nem ti nyertétek a goldenblogot! Ennél szellemesebb, kultúráltabb, áttekithetőbb, élvezetesebb, minden apró részletre figyelő és egy varázslatos kultúrával megismertető blog nincs a piacon! Legközelebb!

    VálaszTörlés
  2. Hát, persze, talán majd jövőre. De nem olyan fontos ez, az a lényeg, hogy vannak akiknek tetszik és olvassák...

    VálaszTörlés