2013. december 23., hétfő

Olvasnivaló az ünnepekre

Mitagadás, örülünk annak, ha olvassátok a blogot, akkor is, ha csak úgy hébe-hóba, de méginkább, ha alaposan, módszeresen, szép sorjában. Van azonban nekem egy állandó, nagy parám: ezt viszonylag kevesen teszik, legalábbis az oldal-olvasási adatok erről tanuskodnak, pedig talán azok között is lenne, ami tetszene. Igen ám, de ez eléggé nagy meló, ráadásul van a posztok között sok olyan is, ami nem annyira időtálló: bejelentés, update, hírkommentár, esetleg, ki sem merem mondani! olyan, ami nem sikerült olyan jól. Törölni ezeket nem lenne a műfajhoz méltó, de szeretnénk megsegíteni az Alapos, de nem megszállott, Olvasó dolgát azzal, hogy csinálunk egy Best of Tokyo Reloaded oldalt azokkal a posztokkal, ami szerintünk a legjobban sikerültek, ha valakinek valami hiányzik, feltétlen szóljon! szépen, kategóriák szerint csoportosítva.

Ez egy work in progress, részben mert még nincs kész de gondoltam, közzéteszem, hogy legyen valami olvasnivaló Karácsony és Újév környékére, másrészt mert remélem, még ezután is születik majd olyan poszt ami bejut ide, vagyis érdemes lesz ide néha visszanézni.

Így hát ezzel a poszttal és a hozzá tartozó Oldallal, itt van rögtön a jobb oldali sáv tetején, szeretnénk nagyon boldog Ünnepeket kívánni minden Olvasónknak! A Tokyo Reloaded most egy darabig elcsendesedik, mert a szerkesztőség vakációra vonul és olyan helyekre megy ahol vékonyan csordogál az internet, és egyébként sem Tokyón jár majd az esze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése