2012. október 31., szerda

Heti kedvenc régi poszt

I never travel without my diary. One should always have something sensational to read on a train.
Oscar Wilde: The Importance of Being Earnest

IGEN, a hír igaz, időnként szoktam olvasni a régi posztjaimat. Az ürügy az, hogy javítgatom őket, ez egyébként így is van, döbbenet, micsoda ordas hejesírási hibákat és elgépelséket fedez fel az ember a saját posztjaiban, de igazából szórakoztat és hát ha a szakács sem enné meg a saját főztjét, baj lenne... Judit szerint kuncogni is szoktam rajtuk, szerintem ez aljas rágalom, de hát persze mit tehet az ember, ha valami truly sensational akad a kezébe?

A blogger egyik nagy keresztje az, hogy hiába írt valami igazán remeket mondjuk egy évvel ezelőtt, azzal a kutya sem törődik, mindenki csak a legújabbra kíváncsi, mintha Tokyó egy éve nem is lett volna érdekes, pedig dehogyisnem. Borzasztó... Ezen változtatni kell, így hát úgy határoztam, kezembe veszem a dolgot, és nevelni fogom a Kedves Olvasót, befolyásolom az ízlésvilágát, manapság úgyis ez a divat, megmutatom nekik mi a jó, és... nem, a rosszat azért inkább nem

Tehát lesz egy "Heti Kedvenc Bejegyzés" pontosabban már van is, itt, a jobbszélen, azt tessék szíves elolvasni annak, aki ezt valami fatális véletlen folytán még nem tette volna. Igérem, ide csak a jobbakat teszem, legalábbis amin én is kuncogok vagy komorodok.

--------------------------------


PS: jó-jó, azért lesznek új posztok ezentúl is...

6 megjegyzés:

  1. Azért tisztelet a kivételnek. :) Amikor én megtaláltam a blogodat olyan két három nap alatt szépen elolvastam a legelejétől. A rámen tesztelős sorozat különösen tetszett.

    VálaszTörlés
  2. Na az ilyen olvasókat szereti a szerkesztőség...! Természetesen te felmentés kapsz a "Heti kedvenc régi poszt" olvasásából.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszenek az írások, főleg, hogy a "szomszédban" élek :). (mármint Koreában).Én is vissza szoktam olvasni a webnaplómat. Néha szoktam korrigálni a hibákat, ha találok... De írni jó, az tény és való :)

    VálaszTörlés
  4. Én is hasonlóképp vagyok, ha elkezdem valki blogját olvasni akkor azt az első bejegyzéstől kezdem :-)

    Nekem a férjem olvasta át a blogom mikor összejöttünk, és lelkesen szólt a hibáknál :-)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez tök jó ötlet, mert anno én is végigolvastam, de nem a jókat szívesen újra (pl. ha linkelsz, akkor azokat minidg elolvasom. És sokszor másodszorra is kuncogós!:)zehi-zehi!

    VálaszTörlés
  6. Jó ötlet, elővenni a régit, kipróbálom én is, mondjuk az olvasottság alapján?

    VálaszTörlés