tag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post6364464955317713957..comments2024-02-27T00:18:48.192-08:00Comments on Tokyo reloaded: Akasaka lunch: hát a sushi?bónakovácshttp://www.blogger.com/profile/08509184976281162552noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-82774364045113212782012-11-05T19:39:09.946-08:002012-11-05T19:39:09.946-08:00Ebben igazad van és ez valóban érdekes, és jellegz...Ebben igazad van és ez valóban érdekes, és jellegzetes, hogy Tokyóban rengeteg apró, 6-10 fős étterem van (még Michelin-csillagosok is), amelyik NAGYON jó kaját ad. Talán az a titkuk, hogy minimális overhead-del dolgoznak: pici hely, extra staff nincs vagy csak egy részidős mosogató, a menü általában szűk (gyakran nincs is: azt kapsz amit ad). Cserébe a minőség magas és szó szerint agyondolgozzák magukat a szakácsok.bónakovácshttps://www.blogger.com/profile/08509184976281162552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-65169251091121908852012-11-05T14:09:26.277-08:002012-11-05T14:09:26.277-08:00Az biztos.
Az biztos.<br />Iszák Zsófihttps://www.blogger.com/profile/00415882130305171934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-23303820351194765422012-11-05T08:28:55.421-08:002012-11-05T08:28:55.421-08:00Minden viszonyítás kérdése. A régi konyhafelszerel...Minden viszonyítás kérdése. A régi konyhafelszerelés bolt is simán verte a teljes budapesti mezőnyt, és még te is csak azt írtad, hogy "nem volt olyan rossz". :-)<br /><br />Egyébként meg érdekes, hogy napi kb. 20 vendégből (de legyen 30 két kör ebéddel számolva) meg tud élni. Ez itthon nem hiszem, hogy menne.Tamas Rellhttps://www.blogger.com/profile/13499910913962098014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-19574793824485163472012-11-05T06:13:15.218-08:002012-11-05T06:13:15.218-08:00Pont sushisznobéria ne lenne...?Pont sushisznobéria ne lenne...?bónakovácshttps://www.blogger.com/profile/08509184976281162552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-54602528853264861522012-11-05T06:06:39.770-08:002012-11-05T06:06:39.770-08:00Egyébként van valamilyen online-sushi-sznobéria, h...Egyébként van valamilyen online-sushi-sznobéria, hogy csak akkor jó ha drága, illetve ha mások is rámondják, hogy jó?ABLAKOShttps://www.blogger.com/profile/10772784754873704532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-31806837001074870372012-11-05T05:50:30.802-08:002012-11-05T05:50:30.802-08:00@denemigen azé' mer' hülyék. A gourmet.goo...@denemigen azé' mer' hülyék. A gourmet.goo.ne.jp 3.5-öt ad legalább (2 review-ből, igaz)<br />@Zsófi te járnál jobbanbónakovácshttps://www.blogger.com/profile/08509184976281162552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-17450549472593121892012-11-05T04:23:14.874-08:002012-11-05T04:23:14.874-08:00Ha egyszer eljutok, én is fel szeretném keresni a ...Ha egyszer eljutok, én is fel szeretném keresni a Sant és hozzásegíteni egy "bálnamerci"-hez.<br />Iszák Zsófihttps://www.blogger.com/profile/00415882130305171934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567522387584131577.post-72070364663160807322012-11-05T04:20:34.419-08:002012-11-05T04:20:34.419-08:00Azért itt jól le három-pontozták mindenben:
http:/...Azért itt jól le három-pontozták mindenben:<br />http://tabelog.com/tokyo/A1308/A130801/13146838/<br />Azért lehet mert kicsi és új?ABLAKOShttps://www.blogger.com/profile/10772784754873704532noreply@blogger.com